ROMDANTRANS - romdantrans.ro
ROMDANTRANS CONTACT - romdantrans.ro

Despre noi

SC ROMDANTRANS SRL

Societatea noastra este specializata in transportul de persoane si a fost infiintata in anul 2001. Firma noastra, ROMDANTRANS SRL, realizeaza transport de persoane pe plan intern atat cu microbuze cat si cu autocare.

Transportul de persoane reprezinta o activitate cu un inalt grad de responsabilitate fata de viata si sanatatea persoanelor pe care le transporti de aceea societatea nostra verifica permanent starea tehnica a masinilor cat si gradul de oboseala al soferilor.

Societatea noastra doreste sa vina in intampinarea organizatiilor de elevi si studenti dar si a caselor de pensii si a pensionarilor iar in cazul grupurilor organizate de elevi, studenti si pensionari aplica o reducere a tarifelor de transport. In cazul grupurilor organizate in scopuri turistice sau divertisment, clientii pot alege traseele cat si numarul de opriri.

Relatii si rezervari : 0235413571 & 0743983449


INFORMATII CURSE UTILEINCHIRIERI AUTOCARE

De la dispeceratul noastru puteti obtine informatiile necesare pentru inchirieri autocare din parcul nostru auto. Ca atare, contactati-ne prin telefon si e-mail pentru a va oferi in cel mai scurt timp solutii de cel mai inalt profesionalism.

vezi detalii
Efectuam orice fel de transport persoane, de la transferuri sau tur de oras, pana la excursii si circuite in toata tara. Avem in dotare microbuze , autocare de ultima generatie, aer conditionat, instalatie de incalzire suplimentara, radio cd, statie cu microfon, spatiu de bagaje. Despre soferi, va garantam ca veti avea numai cuvinte de lauda. Mandria noastra consta in faptul ca toti clientii nostri ne-au ramas colaboratori fideli.